keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Failing?

Tänään syöty yli tonni. Kävin spinning 45 min ja kiertoharjoittelu 45 min aamulla.
Tuli poltettua 605 kcal. Aamupaino oli vittu 71.6 mitä ihmettä täällä tapahtuu?
Mä käyn ahkerasti salilla ja paino putos 69.0 ja nyt yhtäkkiä kahen pvän jälkeen 71.6?
Ärsyttää, vituttaa. Mä aion edelleenkin käydä salilla 5 kertaa viikossa, pakko sen painon on joskus alkaa laskea, eikö niin?

5 kommenttia:

  1. Suosittelen syömään proteiinia treenin jälkeen ja pitämään hiilarit suht vähäisenä, ja ennen treeniä syödä jotain missä on hyviä hiilareita. Ei mene treeni hukkaan. Sillä pitäisi painon pudota. Ja lupaan ettei todellakaan kasva mitään isoja lihaksia :)
    Haleja ja tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. Mitään jättilihaksia et todellakaan saa, jos syöt alle kulutuksen. Sun pitäisi syödä reippaasti yli kulutuksen jos haluat sellaiset Jutta Gustafsberg-tyyliset lihakset ;) Eli ei hätää!

    Tuo painonnousu on todennäköisesti ihan vaan ja pelkästään nestettä, mitä kaikilla muodostuu enemmin tai myöhemmin lihasten ympärille kun on aloittanut kuntosalitreenit. Mitään nesteenpoistoja en sulle suosittele (opin tämän itse kantapään kautta), koska sillä nesteellä siellä on oma tarkoituksensa. Nestepöhö häviää kyllä aikanaan :)

    Tsemppiä sulle kovasti, tykkäilen sun blogista hirveen paljon mutta en oo tainnut ennen uskaltautua kommentoimaan mitään :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kempoolio ja Kesha, haleja ja tsemppiä kummallekkin takaisin! <3
    Mä aion (yritän kovasti) olla välittämästä tästä painon kenkkuilusta ja jatkaa ahkerasti salilla käymistä. Kyllä se paino varmasti laskee kun tarpeeksi jaksan odottaa!

    VastaaPoista
  4. mulle tuli miäleen, et eikös lihas paina enemmän ku läski? eli voi olla et sulle on alkanu tuleen sitä lihasta jo, ja siks paino nousis. en kyl oo iha varma et pitääkö tää mun teoria paikkaansa :D mutta tsemppiä kovasti <3 täällä päässä ollaan samassa painossa, ku sinä. tosin haluisin tietää kuinka pitkä oot :)?

    VastaaPoista
  5. sarre: voi olla, en yhtään tiiä:) oon 165 cm ! tsemppihalit sinne <3

    VastaaPoista