maanantai 29. huhtikuuta 2013

New week.





Aamupaino: 77.1 -900g
Tänään juotu 2 kuppia kahvia. Päivän suunnitelmaan kuuluu 1,5 l Novelle mango-guavaa (270 kcal) ja pikapuuropussi (123 kcal) jos tulee niin nälkä että silmissä sumenee. Kalorit yhteensä 415. Muuten lipitän vichyä ja poltan tupakkaa. Katon thinspoa.

Rokkari lähti juuri kotiin. Juotiin aamukahvit yhdessä. Eilen käytiin nepalilaisessa (omnom) syömässä mutta onneksi paino kuitenkin laski sen 900g.
Otin tänään pitkästä aikaa Tonalin-kapselit (6kpl) ja Ananas Strongit (tupla-annos).

Huomenna on wappu, jee. Saa painaa uudenhohtoisen lakin päähän. :) Toivottavasti on kiva sää.
Mä ajattelin huomenna kokeilla että voinko juoda. Olen ollut kk Antabus-kuurilla (exä pakotti) ja lopetin sen tuossa viikko sitten. Antabuksella kestää 1-2 vko poistua elimistöstä. Ehkä se olisi jo poistunut.
Antabus on siis tiedoksi lääke joita alkoholistit käyttävät viinanjuonnin estämiseksi (ei en ole alkoholisti). Se tekee sen että jos juo tipankin alkoholia, tulee krapula-oireita potenssiin kymmenen. Naama punoittaa, laatta lentää, sydän tykyttää. Pahimmassa tapauksessa voi tulla sydänkohtaus.
Nyt kun exä on pois kuvioista niin voin taas juoda. En mitään övereitä ala vetämään tietenkään mutta tykkään juoda silleen kohtuudella. Exästä ei ole kuulunut mitään yli viikkoon. Hyvä niin. Sen kamat ovat vielä täällä...
Mitäköhän sitä laittaisi huomenna päälle. Jeffrey Campbellit (Lita Spike) ainakin ja lakki tietysti. Musta turkki. Kivat sukkikset. Voisi laittaa sen metallinhohtoisen Weekday-mekon ehkä. Joku mekko.
Mulla on aina kauheet vaatekriisit. :D

1 kommentti:

  1. Toivottavasti se antabus oli poistunut jo, koska voin kuvitella ettei ne oireet oo mitään mukavia vaan hengenvaarallisia!! Mulla on yks läheinen sukulainen joka on alkoholisti ja käyttää tuota antabusta, en tiennyt kyllä että siinä kestää niin kauan poistua elimistöstä :)

    Hienoa, ettei sun exästä oo kuulunut mitään niin pääset rauhassa selvittelemään ajatuksia kaiken jäljiltä <3

    VastaaPoista